Behandlingar

Ansiktszonterapi

50 min
425:-

En modern behandlingsteknik med rötter i orientalisk medicin. I stället för fokusering på symptombehandling analyseras de fysiska, organiska och de emotionella tillstånd som är orsaken till obalanser och sjukdomar. Metoden kan användas i samma utsträckning och ändamål som den klassiska fotzonterapin.

Aktivering och effekt i förhållande till utrensning och av balansering ger samma behandlingsresultat. Varje xon, rynka och beck berättar im duna obalanser i kroppen. Genom att orskerna behandlas kan besvären minska och även försvinna.

Räknas som friskvårdande behandling, passar utmärkt som friskvård för personal.

Kur om 10 gånger: 3000:-

70 min
625:-

Är en av de senaste behandlingsteknikerna med helhetssyn. Utvecklad från originalmetoden ansiktszonterapin. Vi börjar med en visuell analys av allmäntillståndet, som ger grunden till en individuel behandlingsplan. Rengöring, peeling och orientalisk ansiktsanalys. Zoner och punkter bearbetas och stimuleras samt en ansiktsmassage som verkar naturligt lyftande och motverkar/reducerar fina linjer. Mineralrik lera och bergssalt används. Vitaminmask som avslutning.

Galvaniska behandlingar

Ansiktslyftning utan kirurgiska ingrep.

Ansiktsbehandling med läkande och stimulerande lågfrekvent galvanisk strömi kombination med unika geléer. Redan efter första behandlingen upplever du en stor skillnad i hudens kvalitet och fräschör. Dun hud blir slätare och ser friskare ut. Resultatet är fantastiskt.

Behandlingen rengör och reparerar solskador på djupet, samt minskar icke önskvärda linjer! Huden kommer att kännas återupplivad, fräsck, och se märkbart yngre ut!

Speciellt utformade produkter används för att återställa hudens naturliga lyster genom att avlägnsna ojämnheter och främja cellenergin. Verksamma ämnen i produkterna är ringblomma, alger och vaniljextrakt som lugnar och underhåller huden samt arginin och magnecium som återställer utsatt hud och främjar cellenergin.

Det här ger behandling bla.:

  • Ökad blodcirkulation
  • Linjer och rynkor reduceras
  • Porer förminskas
  • Påsar och mörka ringar under ögonen minskar
  • Huden föryngras och blir mjuk, len och får en helt ny lyster
  • Acne samt ärr reduceras
  • Förbättrar hudens elasticitet och struktur

Apparaten har många fler användningsområden än bara för ansiktet. Förutom ansiktsbehanflingar kan du till exempel använda Galvanic Spa för att minska på celluliter och slapp hud. Behandla eksem, håravfall, atros och annan typ av värk.

Då rekommenderar vi dig att köpa en egen Galvanic Spa enhet för att du ska kunna behandla dig själv till ett överkomligt pris. Vill du veta mer om hur du köper din alldeles egna Spaenhet så prata med oss...

30 min
395:-

Rengöring, behandling i 2 steg, anti-aging serum samt avslutande kräm. Kur om 10 gånger: 3000:-

60 min
695:-

Rengöring, peeling, behandling i 2 steg, ansiktsmassage, mask, anti-aging serum samt avslutande kräm.

4395:-

Alla behandlingar tas inom 3 veckor.

En perfekt kur inför ett kommande bröllop eller om man vill fräscha upp huden snabbt med garanterat bra resultat. Efter denna kur kommer huden att stråla av välmående. Vi lovar att du inte kommer bli besviken.

  • 10 st galvaniska ansiktsbehandlingar
  • 1 st Galvanisk Kyx Ansiktsbehandling
  • 1 st Hot Chocolate massage

Chokladbehandlingar

35 min
425:-

En härlig fuktighetsgivande chokladansiktsbehandling med rengöring, chokladpeeling, chokladansiktsmask och anpassad fuktkräm.

45 min
495:-

En lyxig ansiktsbehandling som verkar lyftande, föryngrande och gör huden strålande, slätar ut linjer och reparerar solskador. Naturlig ansiktslyftning och en riktig vitaminkick till ditt ansikte. Huden kommer att stråla och bli silkeslen efter denna underbara chokladbehandling. Rengöring, peeling, ansiktsmassage, C-vitamin serum, chokladansiktsmask samt avslutande vitaminmask.

50 min
595:-

Dubbel kroppspeeling med en härlig doft av choklad och mint. Döda hudceller peelas bort och efter en dusch får du njuta av en återfuktande ljuvlig chokladinpackning inbäddad i värme.

60 min
725:-

Varm chokladlotion masseras in i huden med en speciell teknik. En lyxig upplevelse för alla chokladälskare. Efter massagen får du vila inbäddad i värme så att chokladens nyttiga ämnen absorberas av huden ordentligt. Blodcirkulationen ökar och huden blir ordentligt återfuktad. En dröm upplevelse som alla borde unna sig.

120 min
1495:-

En lyxig chokladbehandling och upplevelse som stillar chokladbegäret för en stund. Dubbel kroppspeeling, dusch, Hot Chocolate massage (helkropp) samt en chokladansiktsbehandling. En upplevelse du bara kan få på ett riktigt ChokladSpa. Som en ny människa och med en ljuvlig doft av choklad lämnar du denna underbara chokladbehandling. Mjuk och len som aldrig förr…